Ingin Hamil

FURMON : SUBUR DAN HAMIL BERSAMA FURMON



Dah lama kawin tapi masih belum pregnant??..dah cuba macam2 tapi masih belum berjaya??.mak dah bising, mak mentua dah menjeling2...kawan2 dah mula mengata...suami pula nampak cool je tapi dlm hati???
Mandulkah aku ni???
Jangan Gusar jangan risau...selagi ada usaha In Shaa ALLAH mesti dapat...

haaa...di sini Izza nak perkenalkan 1 produk kehamilan yg sangat bagus...Alhamdulillah dah ramai yg berjaya dengan produk ni...memperkenalkan.....

FURMON



APA KEGUNAAN FURMON NI??

 ♥ Meningkatkan Kesuburan
 ♥ Mengurangkan Senggugut
 ♥ Membantu Masalah Keputihan
 ♥ 100% Ramuan Semulajadi
 ♥ Mengurangkan risiko keguguran


FURMON NI SESUAI UNTUK SIAPA??

 ♥ Ingin hamil ( tingkatkan kesuburan, period tak teratur, senggugut & keputihan )
 ♥ Dalam pantang ( membantu tingkatkan kualiti & kuantiti susu )
 ♥ Keguguran ( menguatkan & memulihkan dinding rahim )
♥ Kecutkan Cyst, Fibroid & Endometriosis



KUANTITI SAPUAN FURMON..


MACAM MANA CARA NAK PAKAI FURMON NI??



FURMON untuk Sapuan Isteri

Sapu 3 Jari bawah Pusat, ARAH JAM.
Sapu 3 kali sehari, selepas mandi.

Insyaallah, dalam 2-3 bulan akan dapat
berita baik yg dinanti-nantikan.
Sebotol boleh guna utk 45 hari.


TESTIMONI FURMON :

1) Sapu FURMON sebab tiub tersumbat, kini HAMIL!!





2) Dah 9 bulan berusaha, guna FURMON sebotol terus lekat <3




3) Sapu FURMON sbb pernah gugur




4) Sapu FURMON sebab senggugut


5) 12 tahun menanti zuriat akhirnya termakbul...



5) 3  tahun menanti zuriat akhirnya termakbul...




6) 10 Bulan Tak Period..





7) Sapu FURMON sebab ade PCOS




8) FURMON bantu kecutkan CYST 5CM...




9) Lagi HAMIL dengan FURMON...




Haaaa.....anda semua dah lihat testimoni-testimoni kat atas tu kan...so pada sape2 yang dah lama kahwin tapi masih belum dikurniakan zuriat jangan gusar...masih ade cara untuk bantu anda..
Cubalah FURMON sekarang....tak mahal....cuma :

RM 210 jerrr sebotol...( termasuk kos pos )

✎ sms/whatsapp 0137851889


SET SUAMI ISTERI - RM398.00

Apelah yang nak dibandingkan sangat dengan harga jika usaha kita ni membuahkan hasil....
dan diingatkan juga FURMON ni adalah usaha kita...yang menentukan adalah ALLAH Yang Maha Kuasa...


100% ORIGINAL

PENGHANTARAN :
Kami menggunakan POSLAJU..
Setiap item yang dihantar kepada pelanggan akan sampai dalam tempoh 1-3 HARI BEKERJA..
No rujukan item (Tracking Number) akan diberi selepas pengeposan dilakukan..

NAK JADI AHLI?
MODAL SERENDAH RM399 JERRRRR...
Buat duit sampingan...Tambah2 duit poket..
memang masyuukkkkk.... (^_~)


✎ sms/whatsapp furmon aa - 0137851889

Ingin Hamil Ingin Hamil Reviewed by Media Online on 10:49 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

dapatkan segera

Dikuasakan oleh Blogger.