Alkaline Juice Himax5

APA ITU HIMAX5 ?

Picture
RM59.00 (SM) / RM65.00(SS)
KOS POS RM8.00 SAHAJA
HOTLINE : 0139299944
Himax5 adalah jus penuh dgn ALKALI dan MINERAL yang diperlukan oleh tubuh badan manusia.
Apabila ianya memasuki ruang rongga badan dengan izin Allah, darah akan kembali segar, badan berstamina, masalah berat badan terkawal dan menghapuskan toksid malah organ2 dalaman kembali ceria.
Ianya berasaskan (100%) AIR ZAM2AMBERGARAM GALIAN berkualiti tinggi dan ALKALI, ditambah lagi dengan terapi AL QURAN dan DOA.  Rasanya 90% sama dengan air zam2.
Testimoni pesakit2 yang telah pulih di laman web saya iaitu  berkenaan darah tinggi, kencing manis, gout, sakit saraf, asma kronik, migraine, pengawalan berat badan, luka2 dalaman / luaran, rabun adalah original,  bukan lakonan atau di bayar.
Himax5 juga sangat baik digunakan sebagai anti  viral kepada semua jenis penyakit kulit.   Bila di ‘spray’ pada kulit, ia bererti kita telah melakukan satu proses sains yang dipanggil transdermal yang akan masuk melalui liang peluh untuk menawarkan toksik dan serangan virus tadi.
Hanya dengan meminum 8 gelas air alkali setiap hari bukan sahaja membantu penghadaman, tetapi juga membantu menyingkirkan toksin terkumpul dalam usus yang juga penyebab penyakit. Anda akan mula merasa kelainan dari luar dan dalam.
Kunci utama kepada proses ini adalah air. Seperti sungai yang memerlukan air mengalir, begitu juga usus. Lebih banyak air yang diserap maka lebih banyaklah “free radikal” yang dineutralkan, lebih banyak toksin yang dibuang dari sistem badan.
Dengan “oxidation reduction potential”, saiz molekul air yang lebih halus dan beralkali bergabung untuk menjadikan Air Alkali sebagai Air terbaik untuk menyah-hidrat badan dan mengawal acidosis.
Produk ini bukan ubat; ia dikategorikan sebagai makanan berfungsi ubat (food as medicine) seperti yang dinyatakan oleh United States Food And Drug Administrative (USFDA) sebagai “generally regarded as safe (GRAS)”.  Maka produk ini tidak wajib mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM), SIRIM dan lain-lain badan.
Bagi penjualan secara sah produk ini hanya perlu memenuhi Akta Makanan 1983 dan Peraturan–Peraturan Makanan 1985 sahaja.  Jadi, tiada istilah “OVERDOSE” kerana ia 0% bebas bahan kimia.
Alhamdulillah, telah ramai yang mendapat manfaat dengan izin Allah.  Harganya cuma RM59 tetapi produk seumpama dengannya di luar negara berharga RM200 ke atas.

KENAPA PERLU HIMAX5 ?

PictureDiet permakanan seharian kita seperti Daging, Ayam, Lembu, Ikan yang mengandungi Bahan Pengawet, Nasi Putih, Mee, Roti Canai, Air Berkarbonat, Merokok, Pewarna, Perisa, Perasa Tiruan, Bahan Penstabil, MonoSodium Glutamate (MSG), Teh , Kopi dan lain-lain lagi berunsur / bersifat ASIDIK akan menyebabkan  tubuh kita BERASID dan BERTOKSIK !
Keadaan persekitaran dan udara kita yang tercemar dengan racun tanaman, pencemaran sungai, pembakaran terbuka, asap kilang dan asap kendaraan bermotor menjadikan udara yang kita sedut setiap hari tercemar tidak kira samada kita berada di kampung atau pun bandar.
Tekanan kerja dan gaya hidup kita yang tidak sihat serta kekurangan senaman menjadikan kita tertekan.  Kita tidak mendapat rehat yang cukup dan dengan itu kita menggunakan lebih masa menghasilkan bahan buangan berbanding mengeluarkannya.  Ini bermakna kita tidak dapat menghindari dari mengundang sifat ASIDIK pada sistem darah kita setiap saat dan masa selagi kita masih hidup!
Akhirnya pH badan menjadi berasid dalam jangkamasa panjang yang mengakibatkan kita mengalami penyakit seperti gastric / uluran, reput tulang / osteoporosis, resdung, alergik, selsema, demam, sembelit, kencing manis, kencing tak lawas, rheumatoid arthritis / sakit sendi, stroke, sakit kepala, migraine, tekanan darah tinggi / rendah, asma, kegemukan, fibroid, kadar kolesterol tinggi, tidak bertenaga, senggugut, PMS, keputihan, batu karang, batu hempedu, kanser, gout, sakit buah pinggang dan sebagainya.

KEBAIKAN AIR ALKALI HIMAX5 ?

Picture
 • Meningkatkan daya tahan penyakit dan daya penyembuhan.
 • Anti-oksida yang kuat meneutralkan radikal bebas. ( free radicals )
 • Menyahkan toksik dan meningkat sistem METABOLISMA badan.
 • Membuang asid dalam badan untuk pembentukan sel-sel sihat.
 • Menghalang dan membunuh sel kanser.
 • Menambah kekuatan zahir dan batin.
 • Anti-penuaan / awet muda dan menurunkan berat badan secara semulajadi.
 • Menjana oksigen dengan limpahan tenaga untuk kecergasan, tenaga dan menguatkan ingatan.
 • Melancarkan perjalanan darah.
 • Mempunyai khasiat dan tenaga untuk menjadikan makanan dan minuman lebih segar.
 • Selamat diminum terus tanpa perlu dimasak dan tanpa kuasa elektrik.
 • Sesuai untuk semua peringkat umur dan lapisan.
Alkaline Juice Himax5 Alkaline Juice Himax5 Reviewed by KelateDaily Online on 11:03 PG Rating: 5

Tiada ulasan:

dapatkan segera

Dikuasakan oleh Blogger.